CampagneCrew leerlingenwedstrijd 2016 van start gegaan

In de Provincie Zuid-Holland is de CampagneCrew leerlingenwedstrijd weer van start gegaan. De eerste kick offs op de middelbare scholen hebben inmiddels plaatsgevonden en de scholieren zijn druk bezig met het opzetten van een spetterende campagne!

Voor de vijfde maal organiseert TotallyTraffic de CampagneCrew leerlingenwedstrijd in de Provincie Zuid-Holland. Leerlingen in het voortgezet- en praktijkonderwijs strijden voor een plek in de finale door een pakkende campagne te bedenken. De beste campagnes maken kans om in werkelijkheid te worden ingezet. Posters, video’s, raps en andere campagnemiddelen worden gebruikt om leeftijdgenoten bewust te maken van veilig verkeersgedrag. Op deze manier worden jongeren uitgedaagd om creatief te worden en zich tegelijkertijd in te zetten om van Zuid-Holland een veiliger fietsgebied te maken. Scholieren kruipen in de huid van een campagnemaker, zij buigen zich over de vraag hoe je andere scholieren middels de juiste communicatie kunt beïnvloeden in hun gedrag.

Tot 20 november kunnen de campagnes worden ingestuurd. Dan zal een vakkundige jury bepalen welke inzendingen doorgaan naar de provinciale finale. De finalisten mogen hun hele klas meenemen, waar zij allen kunnen deelnemen aan een workshop presenteren van Sipke Jan Bousema. Je vindt hier meer informatie, zoals de werkbladen en het aanmeldingsformulier.

Kick-offs:

Per regio vindt de kick off plaats op een van de middelbare scholen. De kick off wordt verricht door de regionale verkeersveiligheidsambassadeur. Zie hier de foto’s en video’s:

ISW Hoogeland Naaldwijk
Gemeente Westland
Kick off door verkeersveiligheidsambassadeur Bram Meijer
Klik op Kick off video

Driestar College Gouda
Kick off door wethouder Kees de Jong van Gemeente Gouda
Klik op Kick off video

Praktijkschool De Noordhoek
Gemeente Gorinchem
Kick off door verkeersveiligheidsambassadeur Kees Boender
Klik op Kick off video

RGO Middelharnis
Gemeente Goeree-Overflakkee
Kick off door verkeersveiligheidsambassadeur Marnix Trouwborst
Klik op Kick off video

CC383630 2351 4F7A BBC7 DE3A0519DD5A