Campagne Fietsmodus en Schoolchallenge: win een 538-feest!

 Breed Fietsmodus poster 1189 x 841

Van 12 september tot 4 december 2016 loopt de tweede fase van dit jaar van de campagne Fietsmodus. Deze fase richt zich op leerlingen van het voortgezet onderwijs (12-18 jaar). Ook deze groep wordt gestimuleerd de aandacht meer bij het verkeer houden en 'smartphonevrij' te fietsen. Heel belangrijk, want bij een of de vijf ongevallen met jonge fietsers is de smartphone in het spel.
Door de FIETSMODUS app te installeren kan gemeten worden of de leerlingen dat tijdens het fietsen ook doen. Door smartphonevrij te rijden kunnen prijzen gewonnen worden, individueel of voor hun school of schoolvestiging.

De Schoolchallenge

De deelnemers kunnen door 'smartphonevrij' te rijden op hun fiets, punten behalen, waarmee zij individueel prijzen kunnen behalen. Wanneer zij daarnaast via de app opgeven voor welke school of schoolvestiging zij rijden, worden hun punten automatisch opgeteld bij die van de school of schoolvestiging. Zo kunnen de leerlingen een '538 (XXL) schoolfeest' (landelijke hoofdprijs) of een standaard 538 Schoolfeest (regionale prijs), 'smartphonevrij' bij elkaar fietsen voor hun school of schoolvestiging.

Individueel kunnen de leerlingen bioscoopkaartjes, bluetooth speakerboxen, een arrangement voor 2 personen voor de live shows van The Voice of Holland of voor een thuiswedstrijd van Ajax, een Trendy City Bike of een fiets van Veloretti winnen.

Gemeenten en scholen in Zuid-Holland kunnen posters bestellen via het bestelformulier.

Kijk voor meer informatie over deze campagne op https://www.fietsmodus.nl/