back_leerlingen.png

And the winners are...

Op 30 januari heeft de jury van de TotallyTraffic leerlingenwedstrijd "Ik wil je zien! Hoe zou jij dat doen?" de 164 inzendingen bekeken en besproken. Dat was een hele klus, want er was veel mooi werk bij! Daarom zullen alle inzenders van de in totaal acht scholen een attentie ontvangen als dank voor hun ideeën.

Enkele inzendingen sprongen eruit.

1e prijs posters: "Licht aan. Het licht aan jou!"

De poster van Isabel van Geest, Nienke Nederpel, Anouk Dekker en May de Haas Fie en Meike (klas B1k van het Driestar College) maakten de beste poster. De jury vond allereerst de slogan heel goed: "Licht aan. Het licht aan jou"! Je kunt die slogan op meerdere manieren uitleggen: je bent er zelf verantwoordelijk voor goed verlicht te fietsen, en kunt daar zelf voor zorgen. En je moet de verlichting ook "aan jezelf" dragen. Daarnaast vond de jury het ontwerp mooi en goed: het maakt in 1 oogopslag duidelijk waar het om gaat, ook als je van een afstand naar de poster kijkt.

Originaliteitsprijs

OriginaliteitPoster[A3]IWJZ 2013-(Kim-de-Jong-(Wellant-College-Gouda,-klas-2c)) De jury vindt de inzending van Kim de Jong (Wellant College Gouda) bijzonder goed getekend én bijzonder grappig! Daarom wint Kim met haar ontwerp de Originaliteitsprijs.

Nieuw bedachte categorieën

De Groene Hart Praktijkschool (Alphen aan den Rijn) is heel actief en inventief geweest voor de wedstrijd. Een grote groep leerlingen uit verschillende 1e en 2e klassen heeft niet alleen posters ontworpen, maar ook raps en zichtbare kledingstukken gemaakt, stuk voor stuk mooie inzendingen! De jury heeft daarom besloten de gehele groep een prijs toe te kennen in de vorm van een uitstapje.

De komende tijd zullen de inzendingen op deze website worden geplaatst. Ook kunt u hier terugvinden wanneer de prijzen aan de winnaars worden uitgereikt.